Banja Luka: Vozač nakon sedam dana izgubio bitku za život

38
Foto: Nezavisne

Nakon sedmodnevne bitke za život preminio je Banjalučanin Siniša Janković (38), vozač škode, kojom se 13. avgusta u banjalučkom naselju Radinjača sudario s autobusom preduzeća “Žak Tours”, a čija je putnica Dušanka Sirar (63) na mjestu poginula.

Time je ta stravična nesreća odnijela dvije žrtve, dok je šest ljudi teže ili lakše povrijeđeno.

Janković je nakon nesreće bio hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) RS, s vodećom povredom glave i grudnog koša, te je bio priključen na aparate za mehaničku ventilaciju.

“Uprkos naporima ljekara UKC RS, pacijent S.J. preminuo je 20. avgusta u 19.26”, kazali su juče za “Nezavisne” iz UKC RS.

Ova teška saobraćajna nesreća dogodila se 13. avgusta popodne.

“Vozač škode je bio krvav i jedva je disao. Vatrogasci su ga izvlačili iz auta”, ispričao je ranije za “Nezavisne” jedan mještanin.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je do nesreće došlo kada je škoda, idući iz pravca Banjaluke ka Prijedoru, prešla na lijevu stranu puta te podletjela pod autobus, koji je zatim sletio u kanal i prevrnuo se na bok.

Tijelo nesrećne žene, koja je odmah stradala, ostalo je zaglavljeno ispod autobusa, dok su ostali putnici, obliveni krvlju, uspjeli da se izvuku, a zatim su im pomoć ukazali ljekari.

Vezani članci

Granična policija BiH : Iranka pokušala izaći iz B... Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo, 14. marta 2019. godine, na letu za Keln, kontrolom pasoša strane državljanke otkrili su falsi...
Uprava za indirektno oporezivanje: Oduzeto 230 kg ... Službenici Uprave za indirektno oporezivanje u dve odvojene akcije oduzeli su 230 kg sitno rezanog duhana u vrijednosti 36.000 KM. Službenici Uprave ...
Granična policija BiH : Otkriveni falsificirani do... Pripadnici Jedinice granične policije Trebinje, 12. marta 2019. godine, lišili su slobode državljanina Irana, nakon što je prilikom granične kontrole ...
Ekshumirani posmrtni ostaci: David zauvijek napušt... Posmrtni ostaci ubijenog mladog Banjalučanina Davida Dragičevića (21) ekshumirani su danas s gradskog groblja u Banja Luci i bit će prevezeni u austri...