Bjelovar: Policija kaznila mladića jer je psovao u vlastitoj kadi

17

U krajnje bizarnom slučaju, mladi magistar sociologije kažnjen je u Bjelovaru zbog remećenja javnog reda i mira, iako je psovao u vlastitoj kadi. Priznaje da je bio malo ljut zbog brojnih odbijenica za posao.

“Kupao sam se u kadi, mama je bila u kuhinji i pričali smo o odbijenicama koje sam dobio za posao. Čuo sam na katu iznad sebe susjeda Dražena da nešto viče i psuje, mislio sam da psuje mene pa sam mu viknuo iz kade: ‘Dražene, je**m ti mater’. Pritom sam dvaput udario rukom u plinsku cijev. Poslije sam čuo da je Dražen galamio na stubištu, a nakon toga je došao policijac te pozvao mene i oca u policijsku postaju. Ma, ti isti ljudi mene stalno prijavljuju” priznao je Ivan na Prekršajnom sudu u Bjelovaru.

Ali, susjedi tvrde kako je nezaposleni sociolog bio znatno bijesniji. Spomenuti Dražen tvrdi kako mu se činilo kao da neko udara po sva tri zida boravka, hodniku pa i spavaćoj sobi.

“Nakon toga, čuo sam Ivana da viče: ‘Dražene, je**m ti majku ustašku i grob ustaški’. Viknuo sam mu da prestane, ali on je nastavio lupati po cijevima za plin pa sam morao pozvati policiju. To nije prvi put, i drugi susjedi s njim imaju problema”, rekao je Dražen, piše Net.hr.

Drugi komšija isto tvrdi da Ivan terorizira stubište, a osobito je uznemiravaju njegovi šmrklji.

“Čula se i vika, ali nisam razumjela šta viče. Ivan nam je znao pljunuti na vrata i bacati šmrklje, a mi smo stari i bolesni i to nas jako uznemirava” požalia se susjeda Nada.

Sud je na kraju povjerovao susjedima te kaznio Ivana sa 750 kuna (200 KM).

U presudi navode kako, iako je vikao i lupao u svom stanu, sve su čuli i drugi stanari pa je “posljedica njegovog ponašanja nastupila i izvan njegovog stana i bila dostupna javnosti njegovim susjedima u stanu, kao i drugim osoba koje bi se eventualno zatekle na stubištu zgrade”.

Vezani članci

Crna Gora: Zatvoren saobraćaj na putu Plužine – Šć... U centralnom i južnom dijelu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, dok na sjeveru ima snijega i izražena je poledica, saopšteno je iz Auto-m...
HRVATSKA Župnik usred mise dao otkaz cijelom crkv... U najmanju ruku neuobičajenom potezu svjedočili su vjernici prošle nedjelje na misi u crkvi Presvetog Trojstva u Reki, koprivničkom prigradskom naselj...
VIDEO Njemački ARD objavio snimke: Hrvatska poli... Njemački javni medijski servis ARD posjeduje video snimke napravljene skrivenom kamerom na kojim se vidi kako navodno hrvatska policija uz prijetnju o...
Američka agencija Bloomberg upozorava: Sljedeći su... U opširnoj analizi povodom pokretanja Akcionog plana za članstvo (MAP) BiH u NATO, američka agencija Bloomberg upozorava da bi slijedeći sukob NATO-a ...