Bjelovar: Policija kaznila mladića jer je psovao u vlastitoj kadi

25

U krajnje bizarnom slučaju, mladi magistar sociologije kažnjen je u Bjelovaru zbog remećenja javnog reda i mira, iako je psovao u vlastitoj kadi. Priznaje da je bio malo ljut zbog brojnih odbijenica za posao.

“Kupao sam se u kadi, mama je bila u kuhinji i pričali smo o odbijenicama koje sam dobio za posao. Čuo sam na katu iznad sebe susjeda Dražena da nešto viče i psuje, mislio sam da psuje mene pa sam mu viknuo iz kade: ‘Dražene, je**m ti mater’. Pritom sam dvaput udario rukom u plinsku cijev. Poslije sam čuo da je Dražen galamio na stubištu, a nakon toga je došao policijac te pozvao mene i oca u policijsku postaju. Ma, ti isti ljudi mene stalno prijavljuju” priznao je Ivan na Prekršajnom sudu u Bjelovaru.

Ali, susjedi tvrde kako je nezaposleni sociolog bio znatno bijesniji. Spomenuti Dražen tvrdi kako mu se činilo kao da neko udara po sva tri zida boravka, hodniku pa i spavaćoj sobi.

“Nakon toga, čuo sam Ivana da viče: ‘Dražene, je**m ti majku ustašku i grob ustaški’. Viknuo sam mu da prestane, ali on je nastavio lupati po cijevima za plin pa sam morao pozvati policiju. To nije prvi put, i drugi susjedi s njim imaju problema”, rekao je Dražen, piše Net.hr.

Drugi komšija isto tvrdi da Ivan terorizira stubište, a osobito je uznemiravaju njegovi šmrklji.

“Čula se i vika, ali nisam razumjela šta viče. Ivan nam je znao pljunuti na vrata i bacati šmrklje, a mi smo stari i bolesni i to nas jako uznemirava” požalia se susjeda Nada.

Sud je na kraju povjerovao susjedima te kaznio Ivana sa 750 kuna (200 KM).

U presudi navode kako, iako je vikao i lupao u svom stanu, sve su čuli i drugi stanari pa je “posljedica njegovog ponašanja nastupila i izvan njegovog stana i bila dostupna javnosti njegovim susjedima u stanu, kao i drugim osoba koje bi se eventualno zatekle na stubištu zgrade”.

Vezani članci

Demonstrante u Beogradu vodi Boško Obradović: Hoće... Ako misle da nasiljem mogu ostvariti političke rezultate, varaju se. Naišli su na tvrd orah. Država Srbija neće dozvoliti da se nasiljem ugrožava bilo...
Demonstracije u Beogradu: Mladići osuđeni po hitno... Prekršajni sud u Beogradu izrekao je danas kaznu do 30 dana zatvora 19-godišnjem mladiću zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru u vezi sa sinoćnjim ...
VANREDNI PRESS Vučić optužio Jeremića i Đilasa za ... Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da je na sinoćnjem protestu bilo 1584 ljudi, a da ih je danas ''još manje''. ''Pošto smo mjesecima...
Historija se ponavlja: Stefanović i Vučić prije 8 ... Jedan od najglasnijih kritičara jučerašnjih demonstracija u Beogradu, tokom kojih su demonstranti upali i u zgradu RTS-a, bio je aktuelni ministar unu...