Čavić: Ne pada nam na pamet da mijenjamo stranu

175

“Ne pada nam na pamet da mijenjamo stranu”, rekao je danas lider NDP- Dragan Čavić, nakon sjednice Predsjedništva te stranke. Čavić je rekao da žele temeljne  korjenite promjene i da ne napuštaju Savez za promjene, javila je BN.

Čavić je rekao da vjeruje u pobjedu kandidata Saveza za promjene Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske i Mladena Ivanića za srpskog člana u Predsjedništvu BiH.

Narodni demokratski pokret (NDP) predložio je danas Dragana Čavića za budućeg premijera RS o čemu će razgovarati sa koalicionim partnerima u Savezu za promjene, prije svega sa SDS-om i PDP-om.

Čavić je rekao da RS nije potrebna samo promjena vlasti, već korjenite i temeljne promjene. Kaže da je spreman da izvrši finansijsku konsolidaciju u Republici Srpskoj.Najavio je da će se o tome razgovarati unutar Saveza za promjene, unutar kojeg traže partnerstvo i uvažavanje.

– Na njima je, nije na nama, ali ne pada nam na pamet da mijenjamo stranu .Ne  treba da se kalkuliše da li će pobijediti Savez za promjene, jer mora da pobijedi politika koja će donijeti promjene”. rekao je Čavić.

Vezani članci

VIDEO Šta su Čavić i Dodik izjavljivali prije dese... Posebna sjednica Narodne skupštine RS, na kojoj bi trebalo da bude poništen Izvještaj Vlade RS o Srebrenici iz 2004. god bit će održana do kraja jula,...
Zbog ubistva Davida Dragičevića: NDP traži beuslov... Narodni demokratski pokret /NDP/ traži da visokopozicionirani funkcioneri Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske podnesu bezuslovne o...
Čavić otvoreno: Vlast je nabavila maskirne uniform... Predsjednik NDP-a Dragan Čavić u intervjuu za Vijesti.ba govorio je o “crnim listama” i kupovini maskirnih uniformi za organizacije koje iskazuju loja...