Fazlić: Uhapsio bih vas u Graničnoj policiji i Službi za strance, na istočnoj granici radite za Srbiju, kod nas za Hrvatsku!

201

U sinoćnjoj emisiji FTV-a “Odgovorite ljudima”, gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić vidno revoltiran zbog katastrofalne situacije sa migrantskom krizom u Gradu Bihaću i cijelom USK-a uputio je oštru poruku.

– Zašto Granična policija na obavijest hrvatske policije kad digne dron, iz Plješevice vrati 150 migranata u Bihać? Nema nikakve strategije. Imam osjećaj da se na istočnoj granici radi u korist Srbije, ovdje kod nas za korist Hrvatske. Uhapsio bih već večeras vas u Graničnoj policiji BiH i Službi za strance, ovo je sramota šta radite od građana Bihaća i građana USK-a. Nemojte me više zvati u ovakve emisije – poručio je Fazlić.

Potom je uslijedila polemika sa savjetnikom direktora GPBiH Svevladom Hofman koji mu je ljutito odgovorio da nema pravo javno da poziva na njegovo hapšenje. Hofman je Fazlića prozvao da je nedobronamjeran.

U nastavku pogledajte raspravu.

Šuhret Fazlić 💪👍"Uhapsio bih već večeras vas u Graničnoj policiji BiH i Službi za strance, ovo je sramota šta radite od…"

Gepostet von Grad BIHAC am Montag, 10. August 2020