FOTO Porsche smjestio auto-salon na alpski vrh

65

Prodajni salon koji je smješten na 2.300 metara nadmorske visine jedan je od najneobičnijih od 700 Porscheovih salona širom svijeta.

Pored toga što se nalazi pod providnom kupolom na jednom planinskom vrhu u francuskim Alpima, njegova specifičnost je u tome što sadrži samo jedan izložbeni primjerak – Porsche Cayenne.

Ovaj pop-up salon smješten je pored restorana “Rok” u zimskom centru Méribel, a potencijalnim kupcima na usluzi je prodavac koji će odgovoriti na sva pitanja u vezi sa modelima Porschea koji su u ponudi.

Zainteresovani mogu na licu mjesta zakazati i test vožnju, ali na drugoj lokaciji, na nekih par km nižoj nadmorskoj visini.

Inače, lokacija na kojoj se nalazi ovo specifično prodajno mjesto često je izložena temperaturama nižim od -25 stepeni Celzijusa, dok vjetrovi od 160 km/h nisu rijetkost.

Salon je otvoren u zimskom periodu, do sredine aprila, piše B92.

Vezani članci

VIDEO Kinezi na vrhu 1.800 metara visoke planine s... Radnici u Chongqingu izravnali su vrh planine visoke 1.800 metara iznad nivoa mora kako bi sagradili aerodrom Wushan koji će koštati 1,64 milijardi yu...