Ivan Begić najavio dovođenje janjadi pred zgradu RTRS-a zbog Dodika

73

Mladi banjalučki političar Ivan Begić, koji je zagrijao društvene mreže regiona uklanjanjem transparenta ,”svjetlo na kraju tunela”, te lik srpskog člana predsjedništva BiH Milorada Dodika za današnje Istinite vijesti ispred Javnog servisa RS u 16 časova najavio je da će dovesti ,,jagnjiće”.

Podjećamo, na posljednjoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske Dodik je najavio da će lokalne izbore u Banjaluci dobiti šatorima, te da je ,,za tu vrstu priče rezervisao sav jagnjeći i praseći fond”.

“Ovakve izjave su prst u oko gladnom narodu Srpske. Podsmijavati se čovjeku direktno u lice kojemu je misaona imenica imati pečenje za ručak je odraz politike koju oni provode: politika bahatosti, samovlašća, poltronstva, rasipništva i partokratije. Mi ćemo spasiti jedno žrtveno jagnje od gospodina Dodika, a na idućim izborima i cijelo društvo”, priča Begić.

Za danas u 16 časova narodni poslanici Draško Stanivuković i Jelena Trivić najavili su čitanje četvrtih po redu Istinitih vijesti ispred zgrade RTRS-a.

(N1)