KRVAVA NOĆ U GLAMOČANIMA: Ubijeni banjalučki biznismen Slaviša Krunić, njegov vozač i napadač

195

U pucnjavi u mjestu Glamočani kod Banjaluke ubijeni su banjalučki biznismen Slaviša Krunić, njegov vozač i napadač, saznaje Srpskainfo.

Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum potvrdio je Srni da su u pucnjavi tri osobe poginule, dok je jedna ranjena. Ranjen je drugi Krunićev pratilac.

Krunić je nakon pucnjave prebačen u Univerzitetski klinički centar, gdje je podlegao.

Mještani pričaju da su oko 22.30 časova čuli više rafala, koji su došli iz pravca porodične kuće Slaviše Krunića.

Ubice su sačekale Slavišu Krunića pred ulazom na porodično imanje u mjestu Jablan kod Trna, a zatim u njegov automobil ispucali više rafala, saznaje Srpskainfo.

Izvor iz istrage otkriva da je sačekuša bila sa dvije različite strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i mladić Ž. P. uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu tojotu.

U razmjeni vatre ubijen je Krunićev radnik obezbjeđenja Ž. P. iz Pala i jedan od napadača čiji se identitet provjerava. Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške povrede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u UKC RS gdje je preminuo.

Reporter Srpskainfo sa mjesta ubistva javlja da su na terenu prisutne jake snage koje tragaju za napadačem, ili više njih, koji su u bjekstvu.

Krunić je vlasnik više banjalučkih firmi, među kojima i kompanije za osiguranje lica i objekata “Sector Security” i lanca pekara “Žitopeka”.

Iza njega je ostalo četvero djece, trojica sinova i kćerka.

Ko je bio Slaviša Krunić koji je likvidiran kod Banje Luke i šta je govorio o BiH pogledajte u videu.