Miljenik fine gradske raje otišao u četnike

325

Ovim je Stanivuković još jednom potvrdio da, kada je u pitanju velikosrpska ideologija, nema ama baš nikakve razlike između vlasti i opozicije u manjem bh.entitetu te koliko su zaista tragikomični svi pokušaji sarajevskih zajedništara i jugonostalgičara da nađu ili izmisle sebi srpskog saveznika sa kojim bi se borili protiv bauka “nacionalizma”.

Kako piše portal Banjaluka.net, poslanici opozicije u manjem bosanskohercegovačkom entitetu, s Draškom Stanivukovićem iz PDP-a na čelu, održali su sinoć opozicioni skup u amfiteatru Srednjoškolskog centra u Foči pod nazivom “Buđenje Srpske”. Ovom skupu prisustvovali su Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, Vukota Govedarica, bivši predsjednik SDS-a, te poslanici Jelena Trivić, Nebojša Vukanović i drugi.

Ubrzo su se na Facebook profilima nekih od učesnika ovoga skupa mogle primijetiti i fotografije na kojima se Stanivuković ponosno i s osmijehom slika sa zastavom na kojoj su lobanja s ukrštenim kostima i poruka “S verom u Boga, sloboda ili smrt”. a što je oficijelna zastava zločinačkog četničkog pokreta.

Ovim je Stanivuković još jednom potvrdio da kada je u pitanju velikosrpska ideologija nema ama baš nikakve razlike između vlasti i opozicije u manjem bh. entitetu ali i to koliko su zaista tragikomični svi pokušaji sarajevskih zajedništara i jugonostalgičara da nađu ili izmisle sebi srpskog saveznika s kojim bi se borili protiv bauka “nacionalizma”. No, poznajući skromnu pamet i još skromnije samopoštovanje ovdašnjih građanskih minderpuza, ne treba sumnjati da će ovakvi ispadi mladog Stanivukovića biti aktivno ignorirani te da će se nastaviti suicidalno samoobmanjivanje sa “zlatnim dečkom bh. politike”. Uostalom sjetimo se da je svojevremeno potpuno isto bilo i s Miloradom Dodikom.

(Stav)