Poruka Čoviću: Od sad vas majorizira Drago Puzigaća, a ne Željko Komšić

206
Foto: Index.ba

– Hvala HDZ-u i Draganu Čoviću što su podrškom Dragi Puzigaći u potpunosi i definitivno delegitimizirali njihov osnovni politički princip tzv.legitimno predstavljanje, kazao je predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić.

-Ako je Puzigaća za HDZ i Čovića vitalni nacionalni intres a jeste, jer jasno je da su interesi Milorada Dodika i SNSD-a ujedno i interesi HDZ-a, ako je dakle Puzigaća za HDZ legitiman zaštitnik hrvatskih a u suštini Čovićevih interesa, otkuda to da ja nisam legitiman?

Neka HDZ-u i Čoviću Dodika i Puzigaće, nek se dobro skupa drže i ne puštaju, u prirodnom su zagrljaju, samo neka više nikome ne sole pamet sa tom legitimnošću. Kada je njima u interesu i Srbin može zastupati hrvatske intrerese, kao što i zaista može svaki zvaničnik da zastupa intrese svih građana, ali im je sporno kad se neko kandiduje i računa na glasove i Srba i Hrvata i Bošnjaka i svih građana neovisno od nacionalne pripadnosti. Onda u HDZ-u kukaju i plaču da ih se majorizira. Ne majoriziram vas ja gospodo iz HDZ-a, od danas vas majorizira Drago Puzigaća, poručio je Komšić.

(Index.ba)