Pročitajte u kojim sarajevskim naseljima neće biti vode

39

Sutra, 21.08.2018. godine, za vrijeme prvog dana Kurban Bajrama formirana je dežura Službe za održavanje vodovodne mreže i objekata u slučaju iznenadnih kvarova a objavljena je i informacija na stranicama VIK-a (Facebook i Web) o radu dežurnih službi za vrijeme praznika u kojoj su naznačeni brojevi telefona, na koje možete prijaviti kvar na vodovodnoj i kanalizacionoj mr

U srijedu, 22.08.2018. godine, drugi dan Kurban Bajrama, planirana je popravka kvarova na vodovodnoj mreži, u ulici Milinkladska broj 49, zbog kvara na priključku te je moguće da će dolaziti do poremećaja vodosnabdijevanja u ulicama Milinkladska i Novopazarska.

U četvrtak, 23.08.2018. godine, planirana je popravka kvarova na vodovodnoj mreži, te je moguće da će dolaziti do poremećaja vodosnabdijevanja u sljedećim naseljima: Lužani, Svrake, Švrakino brdo, Briješće brdo, Kovači, Buća Potok, te u ulicama: Safvet-bega Bašagića, Hasana Kaimije, Sagrdžije, Fadil Paše Šerifovića, Prijepoljčeva, Potok, Abdesthana, Patke, Mraovac, Lubina, Jekovac, Cap Anamur, Olovska, Dr.Fetaha Bećirbegovića, Tome Mendeša, Omladinska, Safeta Krupića, Milana Preloga, Nedima Filipovića.