Ruskinje prodaju nevinost i po nekoliko puta

86

Prodaja nevinosti unosan je posao u Rusiji. Istraživanja su pokazala da hiljade žena u Rusiji prodale svoje djevičanstvo nakon što su pronašle bogatog ljubavnika putem interneta. Postoji mreža “stručnjaka” koji traže djevice, da bi ih povezali sa bogatim muškarcima koji su spremni da izdvoje značajne sume novca ne bi li im uzeli nevinost.

“Tražimo djevice mlađe od 19 godina. Pametne, lijepe i šarmantne, iz bilo kog grada u Rusiji. Plaćamo povratnu kartu do Moskve djevojkama koje izgledaju kao na slici”, samo je jedan od oglasa na forumu Bad girls club.

Djevojke, u nekim slučajevima, i same objavljuju oglase u kojima traže kupce za svoje djevičanstvo, piše Oslobođenje.

“Prodajem nevinost, javite mi se u privatnoj poruci. Živim u Moskvi, imam 19 godina, visoka sam 175 centimetara i teška 65 kilograma”, napisala je u svom oglasu djevojka koja se predstavila kao Milana Mercer.

Neke od njih se, međutim, na ovaj korak odlučuju iz veoma teških razloga, piše Dailly Mail.

“Prodajem djevičanstvo da platim liječenje za svoju majku, koja boluje od raka”, napisala je dvadesetogodišnja Anastasija, navodeći da joj je za to potrebno 300.000 rubalja, odnosno oko 4.300 eura.

Neke djevojke u tome vide način da brže stignu do boljeg života.

“Ovdje se ne radi se o prostituciji. Želim da upoznam bogatog čovjeka i da pokušam da sa njim da ostvarim vezu”, tvrdi 19-godišnja Daša.

“Da bi se pokrenuo sopstveni posao potreban je novac koji ne može da se zaradi redovnim poslom, a u ovom slučaju ništa ni ne moraš da radiš”, objasnila je 18-godišnja Rita.

Sa druge strane su kupci, koji sebi žele da priušte nešto posebno.

“Dva puta sam kupio djevičanstvo, pošto želim da pronađem suprugu koja još nije bila ni sa kim”, rekao je 38-godišnji Dimitri. Prvi put je platio 1.500, a drugi 1.000 eura, ali još uvijek nije pronašao odgovarajuću životnu saputnicu.

Kupci su i žene, kao što je to 24-godišnja biseksualka Ana. Ona je udata za direktora jedne medicinske kompanije, kome, kako kaže, iza leđa “kupuje” djevice po cijeni između 300 i 600 eura.

“Djevojke koje upoznajem na sajtovima za upoznavanje mi djeluju vulgarno i prljavo. Bolje mi je da budem sa nekim ko nikad nije iskusio seks”, kaže ona.

Marina, koja je i sama prodala nevinost i zaradila 8.000 eura, danas vodi agenciju koja povezuje djevice i bogate kupce.

“Djevojke su, u prosjeku, plaćene između 200.000 i 300.000 rubalja (2.800 i 4.300 eura), što zavisi od starosti i izgleda. Najtraženije su djevojke stare između 17 i 18 godina, sitne građe, slatke i skromne”, opisala je ona, dodjući da agenti dobijaju proviziju od 20 do 50 odsto.

Djevojke su dužne da pokažu potvrdu ljekara da su netaknute. Mnoge od njih, međutim, odlaze kod plastičnih hirurga zbog rekonstrukcije himena, pa tako djevičanstvo prodaju i po nekoliko puta.

“Ovo je moj posao. Od onoga što zaradim nekoliko meseci mogu dobro da živim. Do sad sam dva puta prodala nevinost i ne mislim da prestanem”, zaključuje 22-godišnja Elena.

Vezani članci

Erdogan: EU ne prihvata Tursku jer je muslimanska ... Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan je izjavio da Europska unija ne prihvata Tursku jer je muslimanska zemlja, javlja Anadolu Agency (AA...
Sud u Austriji poništio odluku vlade o zatvaranju ... Sud u Austriji poništio je odluku desničarske vlade donesenu prošle godine, koja se odnosi na zatvaranje šest džamija pri Arapskoj vjerskoj zajednici,...
Istanbulska policija otkrila nove frapantne detalj... U izvještaju za 2018. godinu Policijska direkcija u Istanbulu otkrila je niz frapantnih detalja u vezi s brutalnim ubistvom novinara Jamala Khashoggij...
Osmorica Albanaca u Njemačkoj optuženi za krijumča... Protiv osmorice Albanaca u Njemačkoj podignuta je optužnica za krijumčarenje 1,8 tona kokaina, javlja Anadolu Agency (AA). Optužnicu je pripremilo tu...