Tuča se tragično završila: Gazda kafića nasmrt pretukao gosta zbog piva

34

Marko T. (33), vlasnik kafića “M 13” u Ribarima kod Šapca, uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje ubio gosta lokala Zorana Boškovića (51) iz istog mjesta.

Zločin se, kako piše Kurir, dogodio u lokalnom kafiću i prethodila mu je svađa Marka T. i Boškovića zbog piva.

– Zoran je došao u kafić kasno u noć. Tražio je od konobara da mu donesu pivo, ali pošto je već bio prilično pripit, nisu željeli da mu daju alkohol. Zbog toga je izbila svađa između njega i vlasnika lokala koja je potom prerasla u fizički obračun – kaže za jedan očevidac tuče.

On dodaje da su se vlasnik kafića i Bošković tukli rukama i nogama, ali da je u jednom momentu Marko T. zgrabio pikslu sa stola i njom udario gosta, koji je pao na beton.

– Još uijvek se čekaju rezultati obdukcije koji će pokazati da li je za Zorana Boškovića koban bio neki od udaraca koji je zadobio ili eventualno pad na beton – kaže izvor iz istrage.

Mještani Ribara bili su šokirani tragedijom koja se dogodila. Kako kažu, uhapšeni Marko T. nije u njihovom mjestu poznat kao osoba koja pravi incidente.

– Poznajem ga kao dobro dijete. Siguran sam da nije imao namjeru da ubije Zorana. Nikada nije bio lokalni nasilnik, niti učesnik obračuna, iako već godinama drži kafić u kom se okuplja omladina. On i Zoran se dugo poznaju, poznaju im se i porodice – kaže jedan mještanin.

Vezani članci

Crna Gora: Novčane kazne za nepoštovanje grba, zas... Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu Skupštine Crne Gore jednoglasno je danas  usvojio izmjene i dopune Zakona o državnim simbolima i Danu dr...
Novi bilans stravične saobraćajne nesreće: U Maked... Još je jedan putnik preminuo nakon izlijetanja autobusa s autoceste u Makedoniji. Time se broj mrtvih popeo na 14, a broj povrijeđenih je veći od 30. ...
Na granici sa Grčkom postavljen natpis Republika S... Na graničnom prelazu "Bogorodica" u Đevđeliji danas je postavljen novi natpis na kojem piše Republika Sjeverna Makedonija, javlja Anadolu Agency (AA)....
Vučić: Iz Sarajeva sam čuo primjedbe na to što se ... Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga ne zanima da razgovara sa liderima opozicije, dok je za dijalog sa građanima uvijek otvoren. U i...